Erlend Apneseth trio

med Frode Haltli

 

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band om dagen. De forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte. Bandet har høstet lovord, priser og nominasjoner for sine tre albumutgivelser på det renommerte plateselskapet Hubro, og har gjennom turnéer i store deler av Norge og Europa de siste fem årene begeistret både nye og tilbakevendende konsertgjengere.

 

På fjorårets plate ”Salika, Molika” er trioen utvidet med trekkspiller Frode Haltli, som gir musikken enda noen flere lag. Nå er plata nominert til Nordic Music Prize! 

 

«Noe av den mest fascinerende og ukategoriserbare musikken som finnes her til lands»

- Dagens Næringsliv

 

”Erlend Apneseth Trio viser oss hvor magisk musikk kan være” 5/6

- Aftenposten

 

 «Selv om dette er utvilsomt er kunst av høyeste, utfordrende merke, er det også folkelig, på den tilgjengelige musikkens premisser» 5/6

- Klassekampen

 

Denne gruppa er på turné i landsdelen i regi av Nordnorsk Jazzsenter.

Sted: Lillescenen, Kulturhuset i Tromsø
Dato: Fredag 18. september kl. 20.00

Billetter: 250,-/200,- selges kun på tromsojazz.hoopla.no/sales

Erlend Apneseth | hardingfele

Frode Haltli | trekkspill

Stephan Meidel | gitar

Øyvind Hegg-Lunde | trommer

Thorolf Thuestad | lyd

  • Facebook - Black Circle

Smittevern: Vi tar tiltak og råd for smittevern på alvor. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt på alle våre konserter. Alle høstens konserter vil finne sted på Kulturhuset i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilrettelegger for at publikum kan holde 1 meters avstand. Vi holder oss oppdatert på myndighetens retningslinjer og råd, og tilpasser oss fortløpende. På motsatt side er en smitteverns-veileder utformet av Norske Konsertarrangører.

 

Billettsalg: OBS! Kun personer fra samme husstand kan foreta bestilling av mer enn en billett per konsert. Dette gjør det enklere for oss å kartlegge plassering av publikum, av hensyn til smittevern. Det vil kun være mulig å kjøpe maks 4 billetter til en gruppe fra samme husstand, som kan sitte sammen.

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.