top of page

Udi Shlomo​

Trommeslager og komponist Udi Shlomo har markert seg på den norske jazzscenen gjennom en rekke band og prosjekter de siste årene. Han flyttet til Norge i 2010, og er i dag en sentral skikkelse i Trondheims jazzmiljø. 

 

Shlomo sin musikk er inspirert fra minner, bilder og historier fra hans oppvekst, farget av opplevelser fra livet i Norge. Shlomos mangfoldige bakgrunn kommer til uttrykk i hans musikk, og skaper det som i dag kalles «World Jazz». I august 2022 spilte han inn sitt andre album, med tittelen You & Me. Dette kommer ut i mars 2023, så vi blir noen av de første til å få oppleve det live.

 

"This quintet gives solid musical pleasure. A bunch of great musicians make a bunch of well composed music with indestructible arrangements and compositions. Music that you would like to immerse yourself in, that you would like to be surrounded by. What more do you need?" – Martin Hufner, Neue Musikzeitung.

 

«...stadig bekreftelser på at vi hadde med fremtidige stemmer å gjøre som garantert vil gjøre seg kraftig gjeldende i åra som kommer (...) det de hadde å melde var av det ekte slaget (...) Høydepunkter? Mange!» – Tor Hammerø, Tor De Jazz 

 

NB: Husk at vi også har sesongkort som gir tilgang alle vårens konserter!

  • Facebook - Black Circle
Photos from Ostrava.jpg 4.jpg

Sted: Bakrommet, Amtmandens
Dato: Torsdag 23. mars kl. 20.00

Billetter: 330,-/230,-

Udi Shlomo – trommer og komposisjoner

Omri Abramov (DE) – saksofon 

Oscar Andreas Haug – trompet 

Moshe Elmakias (US) – piano 

Andreas Svabø – kontrabass

bottom of page