Tanaka – Lea – Strønen

 

I Tanaka – Lea – Strønen møter vi to av stjerneskuddene i den nyeste generasjonen av norske jazzmusikere, i samspill med veteranen og ECM-favoritt Thomas Strønen. Trioen er også indrefileten i Strønens  prosjekt Time is a Blind Guide, men presenteres her i et åpnere og mer improvisert format.

 

Over et åpent sonorisk landskap bygger trioen frie assosiasjoner med både bevisst og underbevisst kommunikasjon og uttrykk. Her er det ikke store fakter – snarere et mikroskopisk studie i musikkens aller minste bestanddeler og hvordan de henger sammen.

 

Thomas Strønen, kjent fra blant annet Meadow, Mats Eilertsen Trio, og Maria Kannegaard Trio, har lenge gjort suksess med sine prosjekter på konsertscener over hele verden og  ECM-utgivelser. Pianist Ayumi Tanaka, som har studert improvisasjon under legendariske Misha Alperin og har gjort seg bemerket med sitt eget band Ayumi Tanaka Trio. Saksofonist Marthe Lea har spilt inn en rekke kritikerroste plater med eget band og prosjekter, og sammen med artister som Bugge Wesseltoft. Nå gir trioen endelig ut sin debutplate Bayou på ECM Records, og legger turneen innom Tromsø!

Sted: Lillescenen, Kulturhuset i Tromsø
Dato: Søndag 25. april kl. 20.00

Billetter: 250,-/200,-
Selges kun på tromsojazz.hoopla.no/sales

Thomas Strønen | trommer

Marthe Lea | saksofon

Ayumi Tanaka | piano

  • Facebook - Black Circle

Smittevern: Vi tar tiltak og råd for smittevern på alvor. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt på alle våre konserter. Alle høstens konserter vil finne sted på Kulturhuset i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilrettelegger for at publikum kan holde 1 meters avstand. Vi holder oss oppdatert på myndighetens retningslinjer og råd, og tilpasser oss fortløpende. På motsatt side er en smitteverns-veileder utformet av Norske Konsertarrangører.

 

Billettsalg: OBS! Kun personer fra samme husstand kan foreta bestilling av mer enn en billett per konsert. Dette gjør det enklere for oss å kartlegge plassering av publikum, av hensyn til smittevern. Det vil kun være mulig å kjøpe maks 4 billetter til en gruppe fra samme husstand, som kan sitte sammen.

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.