Familiekonsert: Swing’it spiller Disney!

7. mars kommer Swing’it til Tromsø for å spille Disney for hele familien! Bandet har blitt omtalt som det hotteste tradjazzbandet i landet, og har gjort seg bemerket med en unik evne til å favne bredt hos publikum. I løpet av de siste årene har de spilt mange hundre konserter i både inn- og utland. Bare i 2019 spilte de over 100 konserter i Norge, Storbrittania, Spania, Kroatia og Frankrike. Med over 50 konserter på Kongsberg Jazzfestival er Swing’it det mestspillende bandet i festivalens historie. Bandet er også kjent fra Norske Talenter, der de sjarmerte publikum og dommere med sanger som Som det Faller Seg og Å Bli som Du og tar lytterne med på en reise tilbake til jazzens opprinnelse på starten av 1920-tallet.

 

I Tromsø tar Swing’it med seg kjente og kjære Disney-sanger og jazzer dem opp slik at hele familien virkelig kan swinge med. Vi kan forvente oss et forrykende show, proppfullt av god stemning, allsang, ablegøyer og improvisasjon rundt slagere fra filmer som Løvenes Konge, Aladdin, Jungelboken, Aristokattene og Tarzan.

  • Facebook - Black Circle
DSC_1472.jpg

Sted: Verdensteatret
Dato: Søndag 7. mars kl. 14.00

Billetter: 150,-(voksne) / 50,- (barn)

Selges kun på tromsojazz.hoopla.no/sales

Martin Jarl Velsin | trompet/vokal

Edvard Bondi Knowles | sax/klarinett

Jan Ivar Ekroll | piano/trompet

Øystein Skjellfjord | banjo/vokal

Håvard Mathisen Tanner | bass

Håkon Kvam | trommer

Smittevern: Vi tar tiltak og råd for smittevern på alvor. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt på alle våre konserter. Alle høstens konserter vil finne sted på Kulturhuset i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilrettelegger for at publikum kan holde 1 meters avstand. Vi holder oss oppdatert på myndighetens retningslinjer og råd, og tilpasser oss fortløpende. På motsatt side er en smitteverns-veileder utformet av Norske Konsertarrangører.

 

Billettsalg: OBS! Kun personer fra samme husstand kan foreta bestilling av mer enn en billett per konsert. Dette gjør det enklere for oss å kartlegge plassering av publikum, av hensyn til smittevern. Det vil kun være mulig å kjøpe maks 4 billetter til en gruppe fra samme husstand, som kan sitte sammen.