Siril Malmedal Hauge

Jacob Young

 

Siril Malmedal Hauge og Jacob Young er en duo bestående av vokal og gitar. Sammen tolker de ulike komposisjoner i et ærlig og gjennomsiktig format. De slapp sitt debutalbum “Last Things” i 2018, og har høstet svært gode kritikker. De har turnert i inn- og utland – blant annet i Sør-Korea.

 

Utgivelsen ”Last Things” ble en fulltreffer som har solgt godt , pluss at den har medført engasjementer på festivaler og klubber.

 

“Ved å kombinere klassikere både fra rocken, pop- musikken og standardjazzen, har Siril Malmedal Hauge og Jacob Young iallfall klart å få meg mer overbevist om jazzens fortreffelighet og dens mange anvendelsesområder. Last Things er simpelthen en liten juvel, vakker, stemningsfull og ren balsam for sjelen.” – Erik Valebrokk

Jacob Young er kjent for sitt duosamarbeid med Karin Krog. Han har flere egne utgivelser og internasjonale turneer. Young har spilt inn flere plater på det tyske merket ECM.

Siril Malmedal Hauge (27) er fra Langevåg ved Ålesund, utdannet ved jazzlinja i Trondheim og har flere plater og prosjekter bak seg, senest det kritikerroste «Uncharted Territory» fra 2019.

«En stemme for fremtiden» - Aftenposten

Duoen er ute på en turné i regi Nordnorsk Jazzsenter.

Det blir en kammerkonsert i ordets rette forstand med musikk for sjela.

Hauge-Young_nett-1024x683.jpg

Sted: Garasjen ved Skansen
Dato: Fredag 24. april klokka 20.00

Billetter: 200,– / 150,– for medlemmer

Siri Malmedal Hauge | vokal

Jacob Young | gitar

  • Facebook - Black Circle