Siril Malmedal Hauge &
Jacob Young

Siril Malmedal Hauge/Jacob Young er en duo bestående av vokal og gitar. Sammen tolker de ulike komposisjoner i et ærlig og gjennomsiktig format. De slapp sitt debutalbum "Last Things" i 2018, og Chasing sunsets i 2020, som begge har høstet svært gode kritikker.

 

Jacob Young er kjent for sitt samarbeid med Karin Krog og flere egne utgivelser og internasjonale turneer. Siril Malmedal Hauge er fra Langevåg ved Ålesund, utdannet ved jazzlinja i Trondheim og har flere plater og prosjekter bak seg, senest det svært kritikerroste oppfølgeralbumet «Slowly, slowly» fra 2021.

 

Sirils unike talent og formidlingsevne som vokalist tar umiddelbart fokuset når man lytter til henne. Kombinert med Jacobs lyriske gitarspill og unike tone blir dette garantert en magisk konsert.

 

"Ved å kombinere klassikere både fra rocken, popmusikken og standardjazzen, har Siril Malmedal Hauge og Jacob Young iallfall klart å få meg mer overbevist om jazzens fortreffelighet og dens mange anvendelsesområder. Last Things er simpelthen en liten juvel, vakker, stemningsfull og ren balsam for sjelen." - Erik Valebrokk

 

Denne produksjonen er på turné i landsdelen i regi av Nordnorsk Jazzsenter.

SirilHauge.jpg

Sted: Amtmandens
Dato: Torsdag 17. mars kl. 20.00

Billetter: 250,-/150,-

Siril Malmedal Hauge | vokal
Jacob Young | gitar
Giert Clausen | lydtekniker 

  • Facebook - Black Circle