Nils Petter Molvær, Kim Rysstad og Tord Gustavsen

 

Hver for seg borger disse musikerne for både bunnsolid kvalitet og uvanlig stor publikumsappell. Dette er tre musikere fra øverste hylle, som evner å nå inn til sine lyttere, og de gjør noe med alle oss som har gleden av å få hørt musikken de skaper.

Kim André Rysstad er en av landets fremste folkesangere, og ble allemannseie da han tok en andreplass i Stjernekamp. Han har i senere år turnert flittig og gitt ut flere kritikerroste plater, blant annet sammen med London Philharmonic Orchestra.

 

Initiativet til dette nye prosjektet kommer fra pianist Tord Gustavsen – en av våre aller fremste og mest populære jazzmusikere. Han har samarbeidet med en rekke vokalister, deriblant Solveig Slettahjell og Silje Nergaard, men er aller mest kjent for sine trioplater på det tyske prestisjeselskapet ECM. Da han slapp albumet The Ground i 2005 gikk det rett inn på første plass på VG-lista – som første instrumentaljazzalbum i historien. Siden har han turnert jorden rundt med sin lavmælte og stemningsmettede musikk, og funnet frem til et stadig større og mer trofast publikum. 

 

Arve Henriksen får dessverre ikke mulighet til å komme, men vi får en aldri så liten supervikar i selveste Nils Petter Molvær!

 

Her garanterer vi en svært stemningsfull og intens konsert, supplert med det ypperste av lyd og lys.

Sted: Hovedscenen, Kulturhuset i Tromsø
Dato: Tirsdag 11. mai kl. 20.00

Billetter: 500,–/400,–
Selges kun på kulturhuset.tr.no

Kim Rysstad | vokal
Nils Petter Molvær | trompet og elektronikk

Tord Gustavsen | flygel og elektronikk

  • Facebook - Black Circle

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.