Rosseland-Eick Duo og

Sigrid Brennhaug Kvintett

Rosseland-Eick Duo

Høsten 2020 ga Elin Rosseland og Johannes Eick ut duoalbumet Gold, til strålende kritikker. Elin Rosseland har lenge vært en juvel i norsk og internasjonal vokalkunst, og i samarbeid med en briljant musiker som Johannes Eick, bringes potensialet i talentene sammen til en høyere enhet.
 

De sier selv om musikken: «Det er en spesiell kjemi i dette duosamarbeidet, siden vi har jobbet sammen så lenge og har felles preferanser og estetikk, og samtidig utfordrer hverandre med å snu opp ned på rollene i musikken og samspillet.» Rosseland og Eick har begge komponert syv låter hver og er likeverdige i utformingen av musikken, samtidig står improvisasjonen alltid øverst.

 

Sigrid Brennhaug Kvintett

Sigrid Brennhaug har i flere tiår vært ansett som en av landets fineste vokalister og en av de mest kjente og respekterte musikere i det nordnorske jazzmiljøet. Etter mange års erfaring i ulike konsept og forskjellige sjangere har Brennhaug, bosatt på Hemnesberget, endelig tatt spranget og utgav i 2020 sitt første soloalbum til strålende kritikker.

 

«Daga æ vil huske» er tittelsporet og musikken vandrer i landskap mellom pop, jazz og vise. Tittelen henspeiler på alle disse dagene som kanskje ikke hadde noe spesielt ved seg ved første øyekast, men som fikk liv og ble minneverdige. Alle låtene er ført i pennen av Brennhaug selv og produsent og gitarist John-Kåre Hansen. Endelig får vi oppleve Sigrid med nytt og eget stoff, men den samme tilstedeværelsen, nærheten og formidlingsevnen som mange kjenner henne for.

 

«Sofistikert, hjertevarm og praktfull solodebut» – Rana No «...duverdenfornoenflottehistorierhunharåfortelle» –Nettavisen

«Fine låter og en drøm av et band» – Jazz i Norge

 

Denne produksjonen er på turné i landsdelen i regi av Nordnorsk Jazzsenter.

 

Besetning:

Sigrid Brennhaug | vokal

John-Kåre Hansen | gitar

Adrian Danielsen | piano

Christo Stangness | bass
Roger Johansen | trommer

Thor Ivar Lund | lyd

Rosseland og Eick.jpeg

Sted: Storgata Camping
Dato: Torsdag 21. oktober kl. 20.00

Billetter: 300,- / 25o,-

  • Facebook - Black Circle