Rebekka Bakken

OBS: konserten er flyttet til 14. mai!

Rebekka Bakken er utvilsomt en av de mest særegne og spennende stemmene i Europa. Hun spiller jevnlig på festivaler i Europa og har et stort publikum over hele verden. Det er vanskelig å sette Rebekka i noen bås – singer-songwriter, amerikana, jazz, folk, soul eller blues – hun er innom de fleste sjangere. Bakkens vokal strekker seg over tre oktaver, noe som gir en helt særegen fremførelse.

Forhistorien er imidlertid også spennende og imponerende: I 1995 reiste hun, uten blygsel og engstelse, fra Drammen til New York. Der fikk hun aksept og fotfeste som sanger og låtskriver blant verdens kanskje mest krevende og bortskjemte musikere og tilhørere, og spilte seg med kløkt, sjarm og egenartet stemme gjennom vrimmelen av klubber i The Big Apple. Foruten sitt eget pianoakkompagnement spilte hun sammen med metropolens og dermed noen av verdens fremste pop-/jazzmusikere. Hun iverksatte med andre ord en karriere på egen hånd, uten hjelp av store amerikanske forlag og plateselskaper. Ved hjelp av kombinasjonen hardt arbeid, talent som komponist og tekstforfatter, og en fantastisk stemme. På 2000 tallet flyttet hun med kjærlighet og forhåpninger til Europa, og mestret på beundringsverdig vis en tilsvarende etablering i noen av Mellom-Europas mest musikkinnflytelsesrike musikkmiljøer. 

Rebekka Bakken er rett og slett en artist og vokalist av verdensklasse. Med seg har hun musikerne Johan Lindstrøm på gitarer og tangenter, Tor Egil Kreken på bass og Rune Arnesen på trommer, som fortoner seg som noe av det beste som finnes i kategorien pop/rock/jazz aktører.

Sted: Verdensteatret
Dato: Fredag 14. mai kl. 20.00

Billetter: 400,-/300,-
Selges kun på tromsojazz.hoopla.no/sales

Rebekka Bakken | vokal

Johan Lindstrøm | gitarer/tangenter

Tor Egil Kreken | bass

Rune Arnesen | trommer

  • Facebook - Black Circle

Smittevern: Vi tar tiltak og råd for smittevern på alvor. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt på alle våre konserter. Alle høstens konserter vil finne sted på Kulturhuset i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilrettelegger for at publikum kan holde 1 meters avstand. Vi holder oss oppdatert på myndighetens retningslinjer og råd, og tilpasser oss fortløpende. På motsatt side er en smitteverns-veileder utformet av Norske Konsertarrangører.

 

Billettsalg: OBS! Kun personer fra samme husstand kan foreta bestilling av mer enn en billett per konsert. Dette gjør det enklere for oss å kartlegge plassering av publikum, av hensyn til smittevern. Det vil kun være mulig å kjøpe maks 4 billetter til en gruppe fra samme husstand, som kan sitte sammen.

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.