Kjære publikum!

Tromsø jazzklubb ønsker herved velkommen til nytt halvår i jazzens tegn. Vi håper at riktig mange vil besøke våre konserter. Vi har tilbud fra hele verden av musikere og band som vil til Tromsø. Da blir vår oppgave å få bredde i programmet; noe vi selvsagt håper vi har fått til.

I vår har vi stort samarbeid med Nordlysfestivalen. Hele tre konserter samarbeider vi om. Videre presenterer vi tre konserter som inngår i turné i landsdelen initiert av Nordnorsk Jazzsenter(NNJS). Og i egen regi kjente og ukjente musikere som er verdt å låne øre til.

Vi er ekstra kry av å ha fått tak i den fantastiske italienske jazzkjempen Enrico Rava. Det er bare å sjekke ut på internett. Sammenlignbart navn med lignende renommé i vår nærhet er - Jan Garbarek. Først trodde vi at Rava kun kom med en pianist, men her kommer han med fullt arsenal – sin sekstett. Og Italia har vært og er et toppland når det gjelder jazz. Her bør det bli fullt og mer enn fullt i Verkstedet.

Våre konserter går i Verkstedet i KulturHuset i Tromsø. Legg merke til at starttider for konsertene varierer. Dette skyldes at vi må ta hensyn til konserter som går på andre scener i Kulturhuset. Velkommen til konsert!

Hilsen styret i Tromsø jazzklubb

Ane Hektoen – styreleder

Ole Øvretveit – nestleder

Livchristin Klefstad, styremedlem

Birgit Stein, styremedlem

Synne Morset, styremedlem

Morten Rønne, styremedlem

Adrian Danielsen, varamedlem

Nils Ivar Sætermo, varamedlem

Tromsø jazzklubb er fylkesscene i Troms for Nordnorsk Jazzsenter(NNJS).

Billettlink: www.hoopla.no med unntak av konsertene under Nordlysfestivalen. Nordlysfestivalen bruker denne billettlinken: www.aurorabillett.no

Medlemmer av jazzklubben har rabatterte billetter. Kodeord er sendt medlemmer per mail.

Siste innlegg

Se alle

Årsmøte

Hei. Tromsø jazzklubb inviterer alle medlemmer til årsmøte torsdag 25 april kl 18.00 på Skansen. Hjertelig velkommen!

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.