top of page

Kjære publikum!

Tromsø jazzklubb ønsker herved velkommen til nytt halvår i jazzens tegn. Vi håper at riktig mange vil besøke våre konserter. Vi har tilbud fra hele verden av musikere og band som vil til Tromsø. Da blir vår oppgave å få bredde i programmet; noe vi selvsagt håper vi har fått til.

I vår har vi stort samarbeid med Nordlysfestivalen. Hele tre konserter samarbeider vi om. Videre presenterer vi tre konserter som inngår i turné i landsdelen initiert av Nordnorsk Jazzsenter(NNJS). Og i egen regi kjente og ukjente musikere som er verdt å låne øre til.

Vi er ekstra kry av å ha fått tak i den fantastiske italienske jazzkjempen Enrico Rava. Det er bare å sjekke ut på internett. Sammenlignbart navn med lignende renommé i vår nærhet er - Jan Garbarek. Først trodde vi at Rava kun kom med en pianist, men her kommer han med fullt arsenal – sin sekstett. Og Italia har vært og er et toppland når det gjelder jazz. Her bør det bli fullt og mer enn fullt i Verkstedet.

Våre konserter går i Verkstedet i KulturHuset i Tromsø. Legg merke til at starttider for konsertene varierer. Dette skyldes at vi må ta hensyn til konserter som går på andre scener i Kulturhuset. Velkommen til konsert!

Hilsen styret i Tromsø jazzklubb

Ane Hektoen – styreleder

Ole Øvretveit – nestleder

Livchristin Klefstad, styremedlem

Birgit Stein, styremedlem

Synne Morset, styremedlem

Morten Rønne, styremedlem

Adrian Danielsen, varamedlem

Nils Ivar Sætermo, varamedlem

Tromsø jazzklubb er fylkesscene i Troms for Nordnorsk Jazzsenter(NNJS).

Billettlink: www.hoopla.no med unntak av konsertene under Nordlysfestivalen. Nordlysfestivalen bruker denne billettlinken: www.aurorabillett.no

Medlemmer av jazzklubben har rabatterte billetter. Kodeord er sendt medlemmer per mail.

Comments


bottom of page