Romjulsjazz

 

Det som skjer under Romjulsjazz har virkelig noe medselve kjernen i jazzen å gjøre. For de fleste musikere som har gått inn i jazztradisjonen forlanges det nærmest at de har et kjernerepertoar eller forståelse for impro- visasjon. Under Romjulsjazz settes det sammen et program bestående av faste band og mer uformelle samlinger av musikere som har lyst til å spille sammen. Disse bandene har ikke særlig tid til øving; her må man ha inne kjernerepertoar og evnen til å improvisere.

Så da kan spennende ting skje. Og det kan sågar ende med at etter Romjulsjazz er nye band startet.

BIFFHUSET: Dette er lokalet for de intime konserter; oftest små besetninger med toppen fire musikere. Her er avstanden kort til scenen. Favorittscenen til mange musikere.

ARKTANDRIA: Mellomstore band får Arktandria som scene. I fjor var dette lokalet ikke i bruk, men i år åpnes det til konsertbruk.

SKARVEN: Her har vi presentert større besetninger – ministorband og storband; men like ofte band som krever en stor lydrigg. Det syder og koker i lokalet.

Ved inngang får du som publikum en folder med navn på band og musikere og klokkeslett for oppstart av konsertene. Her er det smørgåsbord der du velger hvilken scene du vil besøke og derved hvem du vil lytte på. Men det er like akseptert at du og dine vennerfinner et fast bord i et av lokalene og koser dere derhele kvelden.

Vær velkommen til en hyggelig kveld med god musikk og sosialt samvær i byens mest kjente vertshus!

Sted: Vertshuset Skarven
Dato: Torsdag 27. desember klokka 20.30

Billetter: 400,–

  • Facebook - Black Circle

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Norvoll

Øystein Blix

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2019 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.