top of page
Personvernerklæring

Denne personvernerklæring gjelder Tromsø Jazzklubb og klubbens medlemmer. Den gjelder også for brukere av nettstedene tromsojazz.no og tromsojazzklubb.no. Personvernerklæringen forklarer deg hvilken informasjon vi samler inn om deg, hvorfor vi gjør det, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

 

Tromsø Jazzklubb er en helårs konsertarrangør som i all hovedsak har sitt virke i Tromsø. På disse konsertene gis det rabatterte billetter til klubbens medlemmer. 

 

 

Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne opprettholde et register over klubbens medlemmer. Dette er for at klubben skal kunne sende ut program, medlemskapsbevis, informasjon om arrangementer og nyhetsbrev både på e-post og fysisk post.

 

 

Det er frivillig å oppgi informasjonen vi spør etter. Vi gjør oppmerksom på at dersom du velger å ikke oppgi personopplysningene vi spør etter kan vi være forhindret fra å gi deg medlemskap sett ut i fra et administrasjonsperspektiv.

 

Informasjonen du oppgir til oss når du melder deg inn er:

 

Navn

 

E-post

 

Adresse og postnummer

 

Telefonnummer

 

I noen tilfeller info om arbeidsplass (ved bedriftsmedlemskap)

 

 

Denne informasjonen lagres i jazzklubbens medlemsregister. Dersom du melder deg inn, må du melde i fra til jazzklubben pr. e-post om du ønsker å fjernes som medlem. Når man fjernes som medlem, slettes også informasjonen. Informasjonen deles ikke med noen tredjeparter.

 

Ved å besøke vårt nettsted samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler (cookies) som lagres på din harddisk for å gi deg en bedre brukeropplevelse, optimalisere tjenestene og måle trafikken til sidene våre. 

 

Enkelte sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, lenker til Spotify eller andre strømmetjenester osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innbygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Vi forbeholder oss retten til å endre personvernerklæringen. Ved store endringer vil vi opplyse våre medlemmer.
 

bottom of page