ROMJULSJAZZ  -  en eventualitet i år!

Usikkerhet med hensyn til konserter og antall publikum preger bildet per september 2020, men Tromsø Jazzklubb og Vertshuset Skarven vil gjøre det vi kan for å holde en over 20-årig romjulstradisjon i hevd. Det være seg et tilnærmet fullskalaarrangement, eller et – får vi si – «koronanedskalert» arrangement.

Vi lar ikke folk i stikken. Særlig ikke når mange begynner å spørre etter billetter til Romjulsjazz mens midnattssola ennå kaster sine stråler over Kvaløyfjellene. Vi har skjønt at det i skjæringspunktet mellom sosialt møtested rett etter julefeiring og lytting til kjente og ukjente lokale jazzhelter er noe vi skal bevare.

Det skal ikke stå på jazzklubben og Skarven om det blir Romjulsjazz, - og slett ikke musikerne! I år har musikere sittet hjemme og olja ventilene til messinginstrumentene, funnet de riktige saksofonflisene, pusset cymbaler og justert gitarer og basser og står klar som målsøkende raketter for å finne scener å opptre på. Spillekostymet har hengt ute til lufting og buksepressen er på plass.

En nedskalering av koronarestriksjonene er vårt håp og ønske. Om det blir en realitet, gjenstår å se.

Vi kan bare oppfordre publikum om å følge med på vår hjemmeside, Facebook og Instagram for å se om det åpnes for Romjulsjazz 2020!

Sted: Vertshuset Skarven
Dato: Søndag 27. desember

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.