DET BLIR ROMJULSJAZZ I ÅR!


Vi har grublet, drøftet og studert smittevern, retningslinjer og anbefalinger i det lengste. Vi har strukket oss langt for å holde en 20-årig tradisjon ved like, og er svært glade for å ha fått det til!

Årets Romjulsjazz blir i litt mindre skala, men vi garanterer deilig romjulsstemning På skarven, tredje juledag! Bli med å nyt kvelden med noe godt i glasset og hemmelige romjulsband!

Alle smittervernsregler følges etter boka, derfor er det svært få billetter til salgs. Vær snar for å sikre plass!
Dørene åpner 18:00, musikken starter rundt 20:00.

Smittevern: Vi tar tiltak og råd for smittevern på alvor. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt på alle våre konserter. Vi tilrettelegger for at publikum kan holde 1 meters avstand. Vi holder oss oppdatert på myndighetens retningslinjer og råd, og tilpasser oss fortløpende.

Billettsalg: OBS! Kun personer fra samme husstand kan foreta bestilling av mer enn en billett per konsert. Dette gjør det enklere for oss å kartlegge plassering av publikum. Det vil kun være mulig å kjøpe maks 4 billetter til en gruppe fra samme husstand, som kan sitte sammen.

 

Det er ingen billettsalg i døra. Alle må ha kjøpt billett på forhånd, som er klar til å scannes ved inngang. Billetter må kjøpes på tromsojazz.hoopla.no/sale, men kan også finnes via programmet på vår nettside: www.tromsojazzklubb.no. Billettprisen er eks. billettavgift.

Sted: Vertshuset Skarven
Dato: Søndag 27. desember

Klokka: 20:00 (dørene åpner 18:00)

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.