Hot Club de Norvege med Hallgeir Pedersen

 

Hot Club de Norvége er på en laaaang Norges-turné. Ogvi kan ikke la dette folkekjære bandet dra forbi Tromsø uten et stopp på bandets favorittsted i vår by – Skarven. Så benk dere fast; med anstrengelseløs strengeleik, musikalitet og humør regner vi med at det blir stinn brakke på Skarven denne septemberkvelden. Og medpå laget – finnmarkingen Hallgeir Pedersen som ogsåmestrer denne stilarten til fulle.

I år feirer Hot Club de Norvegé 40-årsjubileum. Bandeter et av Norges hotteste liveband på jazzscener rundt om i kongeriket , og er berømte for sin smittende spille- glede og virtuose strengemusikk. De er kjent for defleste fra radio/TV, og har vært kontinuerlig på veiensiden 70-tallet.

De regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart. Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynergitaristen Django Reinhardt har de i dag kommet frem til sitt eget uttrykk, og et unikt sound. De turnerer over hele kloden, og har samarbeidet med alle de store innen genren – strengejazz av beste merke. Django- musikk fra Grieg til Zappa.

På denne turnéen spiller de musikk fra sitt ferskeste album, STARDUST, innspilt i år sammen med vokalisten Eva Scholten (Nederland) og Satyricon-gitaristen Gildas Le Pape (Frankrike).

Lederen Jon Larsen har truet med å slutte turné- virksomhet ettersom han har fått seg ei forskerstilling på stjernestøv ved Universitetet i Oslo. Ja, akkurat STAR- DUST! Så det kan bli ei stund til bandet besøker vårt langstrakte land med sin glade og folkekjære musikk.

Sted: Vertshuset Skarven
Dato: Torsdag 19. september klokka 21.00

Billetter: 250,– / 200,– for medlemmer

Jon Larsen | gitar
Gildas Le Pape | gitar
Hallgeir Pedersen | gitar

Finn Hauge | fiolin/munnspill

Svein Årbostad | kontrabass

  • Facebook - Black Circle

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Norvoll

Øystein Blix

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2019 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.