top of page

IVER KLEIVE / KNUT REIERSRUD

Det legendariske radarparet Iver Kleive og Knut Reiersrud trenger knapt noen nærmere presentasjon. I snart 30 år har de jevnlig opptrådd for fullsatte kirker og konsertlokaler, Norge rundt. Med utgangspunkt i norske folketoner, salmer og egne komposisjoner, har Iver og Knut lagt en ny dimensjon til tradisjonell kirkemusikk.

 

Mange husker deres utgivelser «Blå Koral» (1991), «Himmelskip» (1996) og «Nåde over Nåde» (2006) som vakre bautaer over den langvarige sivilisasjons-kollisjonen mellom europeisk kirkemusikk og afroa-merikansk rytmikk og tonefølelse. De tre platene ble innspilt i Odense Domkirke på Fyn.

La deg begeistre av mangfoldet og særpreget i disse vakre melodiene framført i spennende samspill mellom to av Norges fremste musikere. Konserten inneholder nye soloinnslag fra Iver og Knut.

 

«De to norske musikere er i en klasse helt for sig… At spænde en himmelbro imellem det fineste og bedste af kirkemusikken på den ene side og tidens klang og rytmer på den anden – og at færdes frem og tilbage på den bro med engles lethed.»

- Dansk konsertanmeldelse

  • Facebook - Black Circle
default_file-1692111620.jpeg

Sted: Tromsø Domkirke
Dato: Søndag 12. november, kl. 20.00

Billetter: 400,- /300,- inkludert billettavgift.

Iver Kleive – orgel

Knut Reiersrud – gitar

Konserten arrangeres i stolt samarbeid med Tromsø Domkirke!

bottom of page