JazzNatt

 

Natt til første mai er ungdommenes kveld på jazzklubben, slik det har vært i nærmere 15 år - de fleste fra musikklinja på Kongsbakken, og noen konservatoriestudenter. Bandene som spiller i år er Coolgate, Pastell, Take 6 og Around, og for å gi noen stikkord som beskriver hva vi har i vente: Fornøyelig og funky, åpent og melodiøst, standardlåter, groovy pluss coverlåter i et erketypisk "around sound" med cool twist. Be there or be straight!

 

Arrangementet er alkoholfritt med fri aldersgrense, så vi ønsker alle musikkglade unge og gamle i Tromsø hjertelig velkommen!

Her er årets program:

Around
Around spiller et herlig utvalg cover-låter som alle utføres med en erketypisk «Around-Sound». Ja, du har kanskje hørt disse før, men har du hørt de på denne måten?
Besetning: Eirunn Schulerud Haugseth (sang), Thale Teoline Myrbakk (sang) Bendik Vaaja Aspaas (keys), Ruben Rørbakk (bass/gitar) og Eirik Hagtvedt (trommer).

Take 6
Vi er en gjeng som går siste året på musikklinja i Tromsø, og spiller en herlig blanding av standarlåter og groovye låter. Bandet ble startet våren 2022 og gjør sin debutkonsert på Jazznatt!
Besetning: Tuva Elisabeth Thrane Haua (sang), Frida Sørbøe (sang), Emil Mikkelsen (gitar), Solveig Skogdal (piano), Amund Bellika (bass) og Håkon Sørbøe (trommer).

Pastell
Pastell er et band basert i Tromsø som spiller primært egenkomponert musikk. Bandet består av 4 studenter fra musikkonservatoriet i Tromsø på bachelor- og masternivå. Musikken har en åpen og melodiøs sound med inspirasjon fra blant annet folkemusikk og moderne sangbar jazz. Improvisasjon har et stort fokus i musikken.
Besetning: Peter Lawrence (piano), Roger Amundsen (gitar), Marie Bottheim, (sax), Amund Bellika (bass) og Fredrik S. Olsen (slagverk).

Coolgate
Vi e fem fornøyelige og funkye fyra som tilfeldigvis digge mye av den samme typen musikk, så ka gjør man da? Jo, man stifte et band ilag, så klart! Bandet består av to eleva fra Musikkonservatoriet og tre fra musikklinja på Kongsbakken og vi har en ganske typisk besetning innafør jazz/fusion verden. Vi glede oss masse til å framføre litt fersk heimsnekra fusion til hele Jazznatts fantastiske publikum!
Besetning: Ruben Rørbakk (Gitar), Bendik Vaaja Aspaas (Keys), Krister Wollen (Sax og EWI), Amund Bellika (Bass) og Fredrik Sandvik Olsen (slagverk).

IMG_5072.JPG

Sted: Lillescenen, Kulturhuset
Dato: Lørdag 30. april kl. 19.00

Billetter: 200,–  / 100,– /50,-

  • Facebook - Black Circle
Around_edited.jpg
Take 6.jpeg
Pastell.png
Coolgate.gif