Hva kommer nå? (avlyst)

Barneforestilling

 

Tromsø jazzklubb er i likhet med andre arrangører rammet av de tiltakene som er satt i verk for å forhindre spredning av corona-viruset. Tre konserter er avlyst i mars. Vi jobber med å refundere pengene til de som kjøpte billetter gjennom hoopla.no.

Dette gjelder konsertene - 12/3 ØyvindLAND, 13/3 "Hva kommer nå?" og 14/3 Bodil Niska kvartett.

De fleste pengene skal være på vei til de som har kjøpt billetter nå. Resten vil bli sendt i løpet av neste uke - uke 12. Vi håper de som har penger til gode viser tålmodighet. 

Hilsen styret i Tromsø jazzklubb

 

Denne ettermiddagen skal vi møte noe morsomt, vakkert, skummelt, pinlig og herlig på Lillescenen. For se her hva anmelder Tori Skrede har skrevet om fore- stillinga ”Hva kommer nå?”:

«Jeg har overvært en god del musikk- og teaterfore- stillinger for barn i mitt liv, med og uten barn ved min side. Imidlertid har jeg aldri opplevd noe så morsomt, håndverksmessig solid, engasjerende og vellykket som dette (...) nettopp at de drar samarbeidet med barna så langt som gjør denne forestillingen så utsøkt».

Denne forestillinga har siden 2010 gjestet mange ulike scener, festivaler og klubber over hele landet. Resultatet har alltid vært fantastiske øyeblikk i tett samspill med publikum.

Vi skal oppleve improvisert fortelleri ved Frode Eggen i samspill med publikum. Her er fabelaktige lydbilder kombinert med Eldbjørg Raknes sine barnesanger til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebolledo Pedersen. Og de er beregnet på barn i alle aldre!

I denne forestillinga kan DU være med å bestemme hva som skal skje! Han Frode vil fortelle, spørre og veive med armer og bein, og ho Eldbjørg vil synge, hoppe og lage lyder.

 

Store og små bør glede og fryde seg!  

Sted: Lillescenen, Kulturhuset
Dato: Fredag 13. mars klokka 18.00

Billetter: 200,– / 50,– for barn

Eldbjørg Raknes | vokal/elektronikk
Frode Eggen | snakk/tullball

Håvard Aufles | keyboard/spillopper

Tor Breivik | lyd

  • Facebook - Black Circle

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Norvoll

Øystein Blix

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.