Andrea Rydin

 

Andrea Rydin har forlengst begeistret et internasjonalt publikum med sin klokkeklare stemme, historiefortellende låter og sin tilstedeværelse i møte med publikum. Nå tar hun turen til Nord-Norge med sine beste låter og et knippe utmerkede musikanter.

 

Andrea Rydin begynte tidlig å skrive musikk og debuterte med egen kvintett og plata «Andrea Kvintett» allerede i 2012. Siden den gang har hun rendyrket sitt kunstneriske utrykk som soloartist og låtskriver med base i Berlin og Oslo. I 2017 kom den nedstrippede live-plata «Heart of gold» som ble spilt inn på kun et take med publikum i studio. Her trakterer Andrea Rydin flygel, autoharpe og sang i samspill med den østeriske cellisten Moritz Ebert.

 

Andrea Rydin har spilt konserter i Norge og utlandet. Noen ganger alene og andre ganger med band på jazzfestivaler i Norge og klubber i Tyskland. I 2018 tok hun turen til Varangerfestivalen og begeistret dermed også ett nytt publikum i nord. Det siste året har Andrea Rydin jobbet med nytt materiale i samarbeid med produsent og pianist Øystein Skar (Highasakite).

 

Denne gruppa er på turné i landsdelen i regi av Nordnorsk Jazzsenter.

Sted: Lillescenen, Kulturhuset
Dato: Torsdag 19 november kl. 20.00

Billetter: 250,-/200,- selges kun på tromsojazz.hoopla.no/sales

Andrea Rydin | sang, piano og autoharpe

Øystein Skar | tangenter

David Aleksander Sjølie | gitar

Marius Simonsen | trommer

  • Facebook - Black Circle

Smittevern: Vi tar tiltak og råd for smittevern på alvor. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt på alle våre konserter. Alle høstens konserter vil finne sted på Kulturhuset i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilrettelegger for at publikum kan holde 1 meters avstand. Vi holder oss oppdatert på myndighetens retningslinjer og råd, og tilpasser oss fortløpende. På motsatt side er en smitteverns-veileder utformet av Norske Konsertarrangører.

 

Billettsalg: OBS! Kun personer fra samme husstand kan foreta bestilling av mer enn en billett per konsert. Dette gjør det enklere for oss å kartlegge plassering av publikum, av hensyn til smittevern. Det vil kun være mulig å kjøpe maks 4 billetter til en gruppe fra samme husstand, som kan sitte sammen.

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.