top of page

Hauge / Herkedal

Det er lett å forelske seg i de umiddelbare låtene. Det er både mykt og gripende i landskapet der jazz møter pop, og vi kan love deg en konsert med både små hverdagsbilder og store følelser. Liv Andrea og Øystein løfter hverandre og gnistene flyr, det er overbevisende, ekte og varmt. I bandet finner vi unge, spennende musikere med en bred bakgrunn. Både det vare og energien i låtene forvaltes på beste vis.

 

Liv Andrea fra Mosjøen kjenner vi som jazzpianist i noen temmelig friske band, deriblant Kongle Trio, og Ladybird Orchestra. Hun er et fyrverkeri på sitt instrument og bruker pianoet som en utvidet hjerterytme.  Ikke mange vet at hun også har sunget gjennom hele sitt musikerliv, det er en hemmelighet som i dette bandet slår ut i full blomst!

Øystein Herkedal Hegvik er fra Brekstad i Trøndelag og startet sin karriere på tv med låter hentet fra katalogene til Röyksopp, Sondre Justad og Susanne Sundfør. Som soloartist er han nå etablert som Herkedal, med en lun tilstedeværelse og en stemme som runger i hjertet av publikum.

  • Facebook - Black Circle
Liv&Oystein 1920x1080.png

Sted: Amtmandens
Dato: Torsdag 25. april, kl. 20:00

Billetter: 325,- /225,- inkludert billettavgift.

Liv Andrea Hauge – piano og vokal

Øystein Herkedal - vokal

Kristian Svalestad Olstad – gitarer

Sunniva Shaw Of-Tordarroch – cello og vokal 

Georgia Wartel Collins – kontrabass

Synne Stenersen – lyd

bottom of page