Oslo Jazz Ensemble

med Torun Eriksen

Ensemble Denada byttet navn til Oslo Jazz Ensemble i 2020. Bandet har i likhet med mange andre band fått kuttet engasjementer i inn- og utland. Men gled dere – det blir Nord-Norge-turné!

 

Nå har Torun Eriksen laget ny musikk og nye tekster direkte for Oslo Jazz Ensemble. Bandets saksofonist Martin Myhre Olsen har skrevet arrangementene. Og tekstene er på norsk! Jazzhistorien er full av sangere som står foran store jazzensembler. Men det er mer sjeldent at sangere komponerer og skriver nye tekster direkte for slike ensembler. Faktisk er det vanskelig å finne et eneste eksempel på noe slikt. Så er Torun Eriksen også en eksepsjonell låtskriver. Hun skriver låter med vers og refreng, men med form og harmonikk som utfordrer topptrimmede jazzmusikere. Musikken har spennvidde fra Steely Dan, Esbjørn Svenson Trio til burlesk New Orleansk discogroove.   

 

I dette bandet finner vi noen av landets mest drevne ensemblemusikere og en rekke formidable solister. Bandet er en miks av veteraner og musikere som fortsatt kan fly på ungdomsbillett! Fra starten i 2006 har ensemblet under navnet Ensemble Denada spilt i mer enn 15 land, inkludert USA, India og Midtøsten. Samt på de største festivalene og klubbene i Europa. North Sea Jazz, San Sebastian, Elbjazz, Burghausen, London Jazz Festival, Moldejazz, Kongsberg, Jazzfest Berlin, Auditorium i Roma, Jazz in Sardegna, Bimhuis, Bix, Unterfahrt mfl. 


Ensemble Denada drives av Østnorsk jazzsenter med tilskudd fra Norsk kulturråd.
Produksjonen er støttet av NOPA og Norsk kulturråd

  • Facebook - Black Circle

Sted: Lillescenen, Kulturhuset i Tromsø
Dato: Torsdag 10. september kl. 20.00

Billetter: 300,-/250,- selges kun på tromsojazz.hoopla.no/sales

Vokal

Torun Eriksen

Trompet

Marius Haltli

Hayden Powell

Anders Eriksson

Trombone

Even Kruse Skatrud

Nils Andreas Granseth

Kristofer Kompen

Saksofoner

Martin Myhre Olsen

Børge-Are Halvorsen

Joakim Bergsrønning

Tina Lægreid Olsen

Komp

Anders Aarum | piano

Jens Thoresen | gitar

Kjetil Dalland | bass

Børre Flyen | trommer

Lyd
Thor-Ivar Lun

Smittevern: Vi tar tiltak og råd for smittevern på alvor. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt på alle våre konserter. Alle høstens konserter vil finne sted på Kulturhuset i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilrettelegger for at publikum kan holde 1 meters avstand. Vi holder oss oppdatert på myndighetens retningslinjer og råd, og tilpasser oss fortløpende. På motsatt side er en smitteverns-veileder utformet av Norske Konsertarrangører.

 

Billettsalg: OBS! Kun personer fra samme husstand kan foreta bestilling av mer enn en billett per konsert. Dette gjør det enklere for oss å kartlegge plassering av publikum, av hensyn til smittevern. Det vil kun være mulig å kjøpe maks 4 billetter til en gruppe fra samme husstand, som kan sitte sammen.

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.