top of page

EYOLF DALE TRIO

Eyolf Dale har begeistret publikum og presse fra dag en, som en av de absolutt beste jazz-pianistene i landet. Han søker nye lyder i det akustiske, og henter frem noen helt fantastiske landskap gjennom flygelet. Dale kan håndverket til fingerspissene og den kunnskapen bruker han til å balansere det melodiøse og det abstrakte, for å ta deg med på en reise høyt og lavt. Her er det mye følelser og en innlevelse som fyller hele rommet, og som perfekt tilbehør har han med seg en svært dreven duo:

Bassist Per Zanussi har siden slutten av 90-tallet vært kvalitetsstemplet for godt bassdriv i moderne jazz, om det skulle være i egne ensembler eller sammen med andre toneangivende musikere. Han har satt sitt preg på og inspirert jazzmiljøene i både Trondheim, Oslo, Bergen og Stavanger, hvor han nå forsker og underviser på universitetet.

 

Legendariske Audun Kleive på trommer. En musiker som har gjort det meste, og som fremdeles formidler ivrig oppdagerglede fra instrumentene sine. Det er få som kan bruke trommer som tredimensjonale objekter som han – et stramt skinn, en ramme og noen pinner er bare starten på opplevelsen Kleive.

 

Gled deg, dette er nedpå typer som spiller jazz i verdensklasse!

  • Facebook - Black Circle
Eyolf_Dale_M_04_00341.jpg

Sted: Lillescenen, Kulturhuset
Dato: Søndag 24. september, kl. 20.00

Billetter: 325,-/225,- inkludert billettavgift.

Eyolf Dale – piano

Per Zanussi – bass

Audun Kleive – trommer

Turneen er i regi av Nordnorsk Jazzsenter, som feirer sitt 25-års jubileum i år!

bottom of page