Bodil Niska kvartett (utsolgt)

Etter nedstengning av landet og avlyste konserter i vår, er det en stor glede å igjen kunne invitere Bodil Niska  til Tromsø på selveste hovedscenen i Kulturhuset!

 

Bodil Niska er en musiker som nærmest må kalles «folkekjær». Hun har uttalige engasjement rundt om i vårt land bak seg. Og har man besøkt jazzfestivalene Sildajazz i Haugesund og Oslo jazzfestival, har man kanskje fått med seg at hun har hatt egen scene på disse.

 

Få i Norge behersker stilretningene etter Zoot Sims, Stan Getz, Dexter Gordon og Ben Webster bedre enn Bodil. Her er det lavmælt spill med swing i bunnen og varme luftige toner i sentrum.

 

Niska har bodd i Oslo siden 1990. Hun startet da egen trio og senere flere kvartetter. Så begynte CD-ene å komme, og Bodil fikk raskt et navn på klubber og festivaler. I 2009 mottok hun Oslo Jazzfestivals Ella-pris for sitt virke som musiker samt innsats for jazzlivet i hovedstaden.

 

Med seg har hun en trio med påstemplet swinggaranti: Pianist Magne Arnesen er kommet som en komet de siste årene og er pianisten alle vil spille med, og nordlendingene Hvalryg og Johansen har fullbookete ordrebøker hvert år for levering av trollswing til nasjonale og internasjonale jazzartister. 

 

La deg beruse av luftig saxofonspill, swingende komp og balladetolkninger med god tid!

Sted: Hovedscenen, Kulturhuset i Tromsø
Dato: Onsdag 4. november kl. 20.00

Billetter: 400,-/300,- selges kun på tromsojazz.hoopla.no/sales

Bodil Niska | tenorsax

Magne Arnesen | piano

Stig Hvalryg | kontrabass

Roger Johansen | trommer

  • Facebook - Black Circle

Smittevern: Vi tar tiltak og råd for smittevern på alvor. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt på alle våre konserter. Alle høstens konserter vil finne sted på Kulturhuset i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilrettelegger for at publikum kan holde 1 meters avstand. Vi holder oss oppdatert på myndighetens retningslinjer og råd, og tilpasser oss fortløpende. På motsatt side er en smitteverns-veileder utformet av Norske Konsertarrangører.

 

Billettsalg: OBS! Kun personer fra samme husstand kan foreta bestilling av mer enn en billett per konsert. Dette gjør det enklere for oss å kartlegge plassering av publikum, av hensyn til smittevern. Det vil kun være mulig å kjøpe maks 4 billetter til en gruppe fra samme husstand, som kan sitte sammen.

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.