JazzNatt

Fredag 30. april feires den internasjonale jazzdagen over hele verden. I Jazzklubben har vi en stolt tradisjon for å løfte frem unge og talentfulle jazzmusikere fra lokalmiljøet, for å markere dagen. I år har vi tre ferske og fremadstormende band på programmet:

 

Joodly Nazzles

Vi er seks elever som går på musikklinja på Kongsbakken som bare digger å spille musikk, samt spise nudler. Vi holder oss litt til det tradisjonelle, standard trio-oppsett med tre vokalister, men du skal ikke bli overrasket hvis vår unike sjarm skinner igjennom og gir en fargerikt og underholdene konsertopplevelse. Vi kaller oss for Joodly Nazzles, og vi er klare til å rocke... jazze, mener jeg.

Besetning: Ola Birgitsønn Vik – Piano, Nils-Henrik Fause – Trommer, Ruben Rørbakk – Bass, Nora Winje – Vokal, Nicoline Heiberg-Evenstad – Vokal  og Yumeno Klodiussen Eliussen – Vokal.

 

HOMO

Vi er eit band på 9, som spelar energisk og dansbar pop, som er inspirert av funksjangeren og jazz. Som band har vi eit litt spesielt scenisk uttrykk, og ein del av dette uttrykket er sjølvsagt bandnamnet i seg sjølv. Ordet Homo er eit ladd ord, med mange sterke kjensler knytt til seg. Dessverre er det hyppig brukt som skjellsord, sjølv om ordet i seg sjølv berre betyr ein/lik. Om ordet skal miste si kraft som skjellsord, må det brukast av opposisjonen. Det må seiast høgt og ofte i daglegtale for at det ikkje skal vere kontroversielt. Ved å bruke Homo som bandnamn, ynskjer vi å gi ordet ei positiv tilknyting. Vi ynskjer å binde ordet saman med godkjensla ein får av å høyre på musikk. Vi ynskjer at ein skal kunne identifisere seg med ordet, slik ein kan kjenne seg igjen i musikk. Vi ynskjer å gi lyttarane våre eit inntrykk av at det ikkje er så farleg, uansett kva ein skulle kjenne på. Vi er alle like, vi er alle homo sapiens, og vi er ikkje aleine. Mest av alt håpar vi du kan bry deg meir om musikken vår enn bandnamnet vårt, slik som dei som er skeiv ynskjer at du skal bry deg meir om kven dei er, enn at dei er skeive. Også håpar vi du får lyst å danse! 

Bandet er nok ikkje ei lita affære; med si store besetning består dei av bass, gitar, tromme, trompet, trombone, saksofon og heile 3 vokalistar. Bandet består av Sofie Lauritzen (18), Tuva Haua (18), Frida Sørbøe (17), Amund Bellika (17), Brage Navas (18), Fredrik Sandvik Olsen (19), Krister Wollen (19), Kevin Dahlberg Karlsen (18), og Håkon Rasmussen (16).

 

Bottheim4

Bottheim4 er et band bestående av Markus Kristiansen på trommer, Lars Folmer Jahren på tangent, Erlend Bjørnå på bass og Marie Bottheim på saxofon. Kvartetten er ganske nyoppstartet og alle medlemmene er studenter ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Marie Bottheim er kvartettens frontfigur og har en stor forkjærlighet for spillestilen til saxofonistene Hawkins, Rollins og Stitt. Bottheim4 spiller for det meste standardjazz og har et akustisk lydbilde. Vi gleder oss til å spille for dere!

Sted: Lillescenen, Kulturhuset i Tromsø
Dato: Fredag 30. april kl. 19.00

Billetter: 150,- (voksne) / 5o,- (ungdom)
Selges kun på tromsojazz.hoopla.no/sales

  • Facebook - Black Circle

Smittevern: Vi tar tiltak og råd for smittevern på alvor. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt på alle våre konserter. Alle høstens konserter vil finne sted på Kulturhuset i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilrettelegger for at publikum kan holde 1 meters avstand. Vi holder oss oppdatert på myndighetens retningslinjer og råd, og tilpasser oss fortløpende. På motsatt side er en smitteverns-veileder utformet av Norske Konsertarrangører.

 

Billettsalg: OBS! Kun personer fra samme husstand kan foreta bestilling av mer enn en billett per konsert. Dette gjør det enklere for oss å kartlegge plassering av publikum, av hensyn til smittevern. Det vil kun være mulig å kjøpe maks 4 billetter til en gruppe fra samme husstand, som kan sitte sammen.

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Blix

Sergej Schroeter

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2021 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.