Bodil Niska kvartet (avlyst)

Tromsø jazzklubb er i likhet med andre arrangører rammet av de tiltakene som er satt i verk for å forhindre spredning av corona-viruset. Tre konserter er avlyst i mars. Vi jobber med å refundere pengene til de som kjøpte billetter gjennom hoopla.no.

Dette gjelder konsertene - 12/3 ØyvindLAND, 13/3 "Hva kommer nå?" og 14/3 Bodil Niska kvartett.

De fleste pengene skal være på vei til de som har kjøpt billetter nå. Resten vil bli sendt i løpet av neste uke - uke 12. Vi håper de som har penger til gode viser tålmodighet. 

Hilsen styret i Tromsø jazzklubb.

 

Nå er Bodil på tur nordover fra sitt musikalske vannhull ”Bare Jazz” i Tigerstaden. Først skal hjembyen Hammerfest besøkes, og SÅ – Lillescenen i kulturhuset.

 

Bodil Niska er en musiker som nærmest må kalles ”folkekjær”. Hun har uttalige engasjement rundt om i vårt land bak seg. Og har man besøkt jazzfestivalene Sildajazz i Haugesund og Oslo jazzfestival, har man kanskje fått med seg at hun har hatt egen scene på disse.

 

Få i Norge behersker stilretningene etter Zoot Sims, Stan Getz, Dexter Gordon og Ben Webster bedre enn Bodil. Her er det lavmælt spill med swing i bunnen og varme luftige toner i sentrum.

Niska har bodd i Oslo siden 1990. Hun startet da egen trio og senere flere kvartetter. Så begynte CD-ene å komme, og Bodil fikk raskt et navn på klubber og festivaler. I 2009 mottok hun Oslo Jazzfestivals Ella-pris for sitt virke som musiker og sin innsats for jazzlivet i hoved- staden.

Med seg har hun en trio med påstemplet swinggaranti: Arnesen er kommet som en komet de siste årene, og nordlendingene Hvalryg og Johansen har fullbookete ordrebøker hvert år for levering av trollswing!

La deg beruse av luftig saxofonspill og et inn i margen swingende komp!

Sted: Lillescenen, Kulturhuset i Tromsø
Dato: Lørdag 14. mars klokka 20.00

Billetter: 350,– / 300,– for medlemmer

Bodil Niska | tenorsax

Magne Arnesen | piano

Stig Hvalryg | kontrabass

Roger Johansen | trommer

  • Facebook - Black Circle

Kontakt

Tromsø jazzklubb
Postboks 1144
9261 Tromsø

E-post: post@tromsojazz.no

 

Daglig leder
Øystein Norvoll

Øystein Blix

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Tromsø jazzklubb. Design av Sverre Simonsen.