Dobbeltkonsert: Bento Box og Miriam Kibakaya Concept 

Bento Box

Bentobokser er gjerne forseggjorte og fargerike, ofte et par hakk over den trauste norske matpakka – så også med trioen Bento Box! Denne matpakka inneholder tre fremadstormende, unge jazzmusikere som møttes på jazzlinja i Trondheim høsten 2019. Et akustisk sound kombinert med utradisjonell instrumentering gir rom for improvisering og ikke minst å grave uutforskede rytmer og melodilinjer. Musikken har hentet impulser fra så vel folkemusikk og klassisk som frijazz. Variert og lekkert, med andre ord – akkurat som en god lunsj!

Tuva Halse – fiolin

Benjamin Gisli Einarsson – piano
Øyvind Leite – slagverk

 

Miriam Kibakaya Concept

Fra det ukompliserte og nære til det mørke som insisterer med rå kraft! I denne atmosfæren finner vi lyden av den nordiske jazzscenen blandet med fengslende groove. 

Hjertet av musikken er listig og brakende, men kanskje mest av alt fortellende. Lytteren ønskes velkommen inn i et univers hvor ønsket er å bevege, både kroppen i takt med rytmen og det som rører seg i vårt indre.

 

Bandet møttes på jazzlinja ved NTNU og spiller komposisjoner skrevet av vokalist Miriam Kibakaya. Tidligere har bandet spilt på Nordic Showcase, Samfundet, Trondheim Jazzfest og Trondheim Jazzforum. Bandets medlemmer dukker også opp i andre spennende og kjente sammensetninger som: I like to sleep, Bliss, og Bento Box.
 

Miriam Namtero Kibakaya – vokal

Zakarias Meyer Øverli – saksofon

Tuva Halse – fiolin

Benjamín Gísli Einarsson – piano

Andreas Svabø – kontrabass

Øyvind Leite – slagverk

Bento Box pressebilde 2.jpg

Sted: Lillescenen, Kulturhuset
Dato: Torsdag 9. september kl. 20.00

Billetter: 300,- / 250,-

  • Facebook - Black Circle